Osem tednov

posted in: Novice | 0

Malčki so pripravljeni za odhod v nove domove. Vadili smo hojo na povodcu, se peljali na obisk k Garijevi družini, vadili mirno obnašanja in med cepljenjem ter čipiranjem popravljali opremo v veterinarski ordinaciji. Zasluga za slike gre Blayotu.

Šest tednov

posted in: Novice | 0

Mladički so dopolnili šest tednov. Namesto velikih načrtov s pasjo zabavo in prvo vožnjo z avtom, je tako njih kot Cini doletela viroza z driskico. A se nismo pustili motiti, le dogodke smo malce preložili. Norenje po vrtu je zabeležil Primož Peer, naš dolgoletni prijatelj in mentor, posnetki pa so priča vsakdanjena življenja, ali bolje norenja. Začeli smo se učiti umirjenega kominiciranja ali vajice: kdor teži, nič ne dobi 🙂

 

 

Odpoklic

 

Igra z mamo

 

Ubežniki

 

 

Dopolnjenih 5 tednov

posted in: Novice | 0

Mladički se igrajo tako z igračami, kakor med seboj. Po enega jemljemo iz legla in nesemo na čohanje ali raziskovanje. Dnevno predstavljamo nove stvari.  Da pridejo do hrane morajo preplezati ograjico ali iti okoli nje. Spoznala sem jih s klikekrjem in klikala interakcijo s pokrovom škatle. Če se le da, so zunaj, kjer se igrajo ali pa počivajo v različnih boksih.