Opravljeni pogoji za prestop v A2

posted in: Novice | 0

‘Sometimes You win, sometimes You learn’ je imela navado zapisati Silvia Trkman. Mi2 s Cini sva bolj med tistimi, ki neprestano ‘learn, pa learn, in še enkrat learn’.Končno se je učenje poplačalo. Dva čista teka in izpolnjeni pogoji za A2. Hvala Daši, ker se že leta trudi skupaj z mojimi tibetannci, kakor tudi vsem našim prijateljem, ki nas podpirajo. Hvala tudi Mirji, ki je leta nazaj izjavila, da vzrediš psa, ki ga potrebuješ. Je bilo mišljeno sicer za drugo pasmo, in ne meni namenjeno, sem temu sledila. In hvala Cini Malini, super pes si, predvsem, ker se z mano na takih tekmah zabavaš in sodeluješ z veseljem.

 

4 meseci

posted in: Novice | 0

Mladički so  dopolnili 4 mesece in so v s svojimi družinami že skoraj dva meseca.

Gal, Gari, Atos (Gusi) in Gigi obiskujejo tečaj za mladičke, Gala, Goro, Gari in Gigi so bili na morju, vsi so navihani in nagajivi. Spodaj nekaj utrinkov iz njihovega življenja. Hvala vsem, ki skrbite zanje in jih imate radi.

Osem tednov

posted in: Novice | 0

Malčki so pripravljeni za odhod v nove domove. Vadili smo hojo na povodcu, se peljali na obisk k Garijevi družini, vadili mirno obnašanja in med cepljenjem ter čipiranjem popravljali opremo v veterinarski ordinaciji. Zasluga za slike gre Blayotu.