Spoštujemo vašo zasebnost!

Izjava o zasebnosti pojasnjuje načine upravljanja s podatki osebne narave, ki velja za spletno trgovino.

Registracija

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletno trgovino je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev. MABAT INT trgovsko podjetje d.o.o. ali njegov upravitelj ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.

MABAT INT trgovsko podjetje d.o.o. bo po potrebi razkrival vaše osebne podatke, če bo to po zakonu nujno ali v dobri veri, da je tako dejanje nujno zato, da:

  • bi bili skladni z zakonskimi predpisi ali zakonskimi postopki, ki se izvajajo na spletnem mestu
  • bi zaščitili in branili lastnino ali pravice MABAT INT trgovsko podjetje d.o.o. in njegovega upravitelja
  • ukrepali v nujnih okoliščinah za zaščito osebne varnosti uporabnikov MABAT INT trgovsko podjetje d.o.o. in njegovega upravitelja

Varovanje osebnih podatkov

Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Podatki so shranjeni v strežnikih, zaščitenih s geslom in z omejenim dostopom. Spletna trgovina MABAT INT trgovsko podjetje d.o.o. in njegov upravljavec dobro skrbita za varnost vaših osebnih podatkov in spoštujeta vašo izbiro za njihovo nameravano rabo.

Če imate pomisleke ali dodatna vprašanje glede zasebnosti, pišite na jasna.poznic@gmail.com