Moji psi

GiGi

Gigi se je v leglu 6 mladičkov skotila peta. Zelo rada sodeluje s svojim človekom. Na sprehodih rada pobira palčke in teče tibetanske kroge sreče.

CiNi

Že od samega začetka smo vedeli, da bo ostala doma. Je veseljak, rada se podi za žogicami, igra z igračkami ali nagaja mami Demi.  Zagotovo naš najbolj divji član krdela in rada teče.

Demi

Demi je bila najbolj prijazna in vesela tibetanka, kar sem jih  poznala. Po njenem prepričanju so bila  prijazna in vesela tudi vsa živa bitja, ki jih je srečala.

Arki

Moj mali pes, z velikim srcem me je naučil toliko stvari ter mi dal toliko ljubezni, da mi postane toplo pri srcu, kadarkoli se spomnim nanj.

Read More »

Chamdo

Chamdo je najperspektivnejši samček v C leglu.  Najprej je živel pri družini s tremi otroki, kjer so ga imeli zelo radi, vendar je kasneje zanj  zmanjkalo časa.

Read More »

Lola

Lola je tipična predstavnica pasme, srednje velika, robustna, dolgodlaka psica, zvesta družini in zadržana do tujcev. Je rezultat križanja švedske in ameriške lamleh linije. Ob prihodu je bila namenjena »temelju naše vzreje«, a je žal imela le eno leglo 5ih, zdravih in tipičnih mladičkov.

Read More »